Coaching Budapest, Life coach, Sport coach

Coaching Budapest, Life coach, Sport coach

Miért van neked is szükséged coachingra?

2022. január 17. - webandseohu

A coaching fogalom eredetileg a sportban volt használatos, jelentése edzés. A coaching ma már jóval többet jelent, mint az edzés, nem csupán a sportban használatos kifejezés, hanem az élet egyéb területein is. A coach célja, hogy ügyfele minél sikeresebbé váljon az életben, ki tudja hozni magából a maximumot.

Coaching fogalmát az 1980-as évek táján kezdték el az üzleti életben is alkalmazni. Az edző célja, hogy a versenyző minél eredményesebb legyen a sportban, míg a coach célja, hogy ügyfele az élet bizonyos területein eredményes legyen. Lehet ez például párkapcsolat vagy munka. Időnként úgy érezheted, hogy az élet egyes területein elakadtál vagy jól teljesítesz, de többre vágysz és szeretnéd kihozni magadból a maximumot. A coach ebben tud segíteni. Azt fontos leszögezni, hogy a coach nem azonos a pszichológussal. A coach segíthet megtalálni a lelki egyensúlyt, melynek számos előnye van az élet több területén. A kiegyensúlyozott élethez szükség van önbizalomra. Ez az élet több területére is igaz. Az önbizalom alatt az egészséges mértékű önbizalmat értjük.

Az önismeret és a lelki egyensúly következtében sokkal elfogadóbb, együttérzőbb leszel másokkal szemben, így a kapcsolataid minősége is pozitív irányban változik. A konfliktusokat is eredményesebben tudod kezelni. Önmagad fejlesztése a legjobb befektetés. A konzultációk során nem csak beszélgetsz, hanem sokkal több történik ennél. Saját magadba fektetsz, magadat fejleszted, ami az életminőségeden is meg fog látszani idővel! Komolyabb célokat tudsz felállítani, melyeket meg is tudsz valósítani. Ha szeretnél bővebben tájékozódni a coaching kapcsán, esetleg érzed, hogy erre van szükséged, akkor azt javasoljuk, hogy látogass el a budapestcoach.hu weboldalra, ahol minden fontos információt megtalálsz egy helyen!

A bejegyzés trackback címe:

https://budapestcoach.blog.hu/api/trackback/id/tr8616814378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

evilwolf 2022.01.18. 13:04:57

Tévedés, nekem nincs szükségem olyanokra. Sok felesleges duma, sok pénzért.
süti beállítások módosítása