Coaching Budapest, Life coach, Sport coach

Coaching Budapest, Life coach, Sport coach

Változtass az életeden a coaching segítségével!

2022. január 25. - webandseohu

A coaching igazán hatékony eszköze annak, hogy életedben minőségi változás álljon be. Valószínűleg van egy megszokott nézőpontod, amelyen nehéz túllátni. A coach, aki vezeti a coachingot, segít tisztán látni és fejlődni, ami előre mozdít életed különböző területein.

Coaching sokáig a sport területén használt kifejezés volt. Az angol coaching edzést jelent, míg a coach jelentése edző. A coaching és a coach szavakkal ma már nem csak a sport területén lehet találkozni. Tágabb értelembe véve a coach feladata, hogy az ügyfélnek segítsen minőségi változást hozni életébe. Ehhez elengedhetetlen, hogy a coach és az ügyfél között bizalmi viszony jöjjön létre. Természetesen a konzultációk teljes titoktartás mellett zajlanak. A coach felteszi neked azokat a kérdéseket, melyek előre lendíthetik szemléletmódod és nem hagy kibújni a válasz elől. Ezáltal rájössz bizonyos összefüggésekre, felfedezed eddig nem ismert oldalad! A coaching segít abban, hogy önmagad legjobb alternatívája lehess. Ha úgy érzed segítségre van szükséged, hogy tágítani tudd határaid, akkor mindenképp azt javasoljuk, hogy próbáld ki a coachingot.

Több rejlik benned, mint amennyit hiszel! A coach segít felfedezni rejtett erőforrásaid és felvázolja mi mindenre lehetsz képes. A coach segítségével arra is rájöhetsz, hogy mik azok a korlátozó hiedelmek, amik megakadályoznak abban, hogy valóra váltsd álmaid vagy nagyobb célokat jelölj ki magad számára. A coaching elősegíti, hogy azt az életet éld, amiről álmodtál. Ha szeretnéd fejleszteni magadat és önmagad jobb verziójává válni, akkor mindenképp érdemes kipróbálni, hogy mi mindent nyújthat számodra a coaching. A coaching kapcsán bővebb információkhoz juthatsz a budapestcoach.hu weboldalon, ahol minden fontos információt megtalálsz egy helyen!

A bejegyzés trackback címe:

https://budapestcoach.blog.hu/api/trackback/id/tr6016814398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása