Coaching Budapest, Life coach, Sport coach

Coaching Budapest, Life coach, Sport coach

Life coaching – A kiegyensúlyozott magánélet titka

2022. január 24. - webandseohu

Az életedért kizárólag te és az általad meghozott döntések a felelősek. Könnyen elképzelhető, hogy úgy érzed valami nincs rendben, mintha megragadtál volna az életedben. A life coaching segít, hogy képes legyél átlátni és megoldást találni a problémákra, illetve megtervezd a jövőd és felismerd a hátráltató tényezőket.

Life coaching konzultációk során az ügyfél élettel kapcsolatos problémái kerülnek feltátásra, illetve megoldásra. A konzultációk során a jelenben lévő problémák és a jövő tervezése is terítékre kerül. Fontos, hogy lelkileg egyensúlyban légy, ha pedig ez a helyzet nem áll fenn, akkor fel kell tárni a probléma forrását. Nem kizárt, hogy valamilyen korlátozó hiedelem rejlik a háttérben, ami tudat alatt megbénít. Annak érdekében, hogy megtaláld lelki egyensúlyod, nagyon fontos, hogy objektíven, tisztán lásd önmagad. Minél objektívabban látod magad, annál nagyobb esély van rá, hogy boldog, kiegyensúlyozott életet fogsz élni, hiszen így valószínűleg nem fogsz irreális elvárásokat támasztani magaddal szemben. Ráadásul a coaching által sokkal fókuszáltabbá válsz, így céljaid megvalósítása is egyszerűbb lesz.

A kor csak egy szám, ezt mindannyian tudjuk, azonban ez azt is jelenti, hogy nem mindenkinek sikerül valóban felnőni a nagykorúságot elérve. Elképzelhető, hogy ez valamilyen trauma vagy egyéb történés miatt alakult így. A múlt eseményeit feldolgozva és elengedve, a jövőre tudsz koncentrálni és a kitűzött célok megvalósítására. Természetesen ehhez arra is szükség van, hogy a coach előtt meg tudj nyílni és elvégezd a munka rád eső részét. Ha szeretnél bővebben tájékozódni a life coaching kapcsán, illetve megbízható, szakemberhez kerülni, akkor azt javasoljuk, hogy látogass el a budapestcoach.hu weboldalra és informálódj!

A bejegyzés trackback címe:

https://budapestcoach.blog.hu/api/trackback/id/tr7216814386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása